Känsla, kompetens och kvalitet

SBG Byggen AB är ett modernt byggföretag med säte i södra Stockholm. Bröderna Stefan och Tomas Segerberg grundade tillsammans företaget år 1990 och SBG ägs och drivs utav dem än idag. Sedan etableringen har SBG utvecklats från att vara ett mindre familjeföretag till att idag omsätta omkring 200 miljoner SEK årligen, med drygt fyrtiofem anställda. En av nycklarna denna framgång har varit deras förmåga att kombinera det lilla företagets flexibilitet och personliga relation med det större företagets kompetens och stabilitet.

Genom åren har SBG verkat nästan uteslutande inom reparation-, om- och tillbyggnadssektorn (ROT) och levt med den grundläggande filosofin att arbeta för långsiktiga relationer, och att alltid sätta kvalitet framför kvantitet. Detta har lett till en kontrollerad tillväxt och en stor trygghet för såväl kunder som anställda.

SBG's mål är att fortsättningsvis vända sig till kunder som värderar hög kvalitet, hantverkskunnande, service och tillgänglighet genom att tillhandahålla motiverad, tillmötesgående och kompetent personal. Hos SBG står uppdrag från återkommande kunder för mer än 90 procent av omsättningen. Det tycker de själva är det finaste betyget av alla - att kunden vill samarbeta med dem gång efter gång.

 

"Vi är delaktiga i utformningen och förvaltningen av vårt Stockholm, världens vackraste huvudstad"